contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Brandveiligheid

13830883_m.jpg

Brandveiligheid

Brandveiligheid is een belangrijk onderdeel en tevens een van de complexere afdelingen van het Bouwbesluit. De brandregelgeving heeft immers veel invloed op het ontwerp van een gebouw. Denk bijvoorbeeld aan de constructieve maatregelen voor beperking van uitbreiding van brand en het toetsen van de aanwezigheid, plaatsing en opvang- en doorstroomcapaciteit van vluchtwegen.

Wilt u weten of uw ontwerp voldoet aan de brandveiligheidseisen uit het Bouwbesluit, dan kan S&W Consultancy u hierbij perfect ondersteunen. Wij toetsen het gebouw op alle punten en rapporteren helder onze bevindingen. Wanneer dit noodzakelijk is, zullen wij met u overleggen hoe het ontwerp en eventueel andere uitgangspunten zullen moeten worden aangepast.

Indien gewenst gaan wij ook het overleg met de brandweer aan, om ervoor te zorgen dat het vergunningstraject soepel en snel verloopt.

 

Meer informatie?

Vincent Boschitsch   < vincent@s-w.nl >

Vincent Boschitsch

<vincent@s-w.nl>

Liselotte Bolier   &lt; Liselotte@s-w.nl &gt;

Liselotte Bolier

<Liselotte@s-w.nl>

Naam *
Naam

S&W Consultancy

Gildeweg 39a
Postbus 5185
4380KD Vlissingen


T: (0118) - 442270
E: info@s-w.nl