contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Opvang- en doorstroomcapaciteit

13830883_m.jpg

Berekening van opvang- en doorstroomcapaciteit

Zowel in de aanvraag van de omgevingsvergunning als bij het indienen van een gebruiksmelding, moet worden aangegeven wat het maximale aantal personen is dat tegelijk in uw gebouw verblijft. 

Door middel van een berekening 'doorstroom en opvangcapaciteit' kan vervolgens gecontroleerd worden of het bouwwerk zodanige vluchtroutes heeft, dat bij brand een veilige plaats kan worden bereikt. 

Uitgangspunt hierbij is dat alle gebruikers van een bedreigde zone in het gebouw binnen één minuut in een veilig gebied kunnen worden opgevangen. Vanuit dat veilige gebied kan er vervolgens beschermd gevlucht worden naar het buitenterrein.

Wilt u weten of uw gebouw voldoet aan de eisen voor opvang- en doorstroomcapaciteit, dan kan S&W Consultancy voor u de berekeningen uitvoeren.

Meer informatie?

Naam *
Naam

S&W Consultancy

Gildeweg 39a
Postbus 5185
4380KD Vlissingen


T: (0118) - 442270
F: (0118) - 415883
E: info@s-w.nl