contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Toetsing Bouwbesluit

Puntsgewijze toetsing aan het Bouwbesluit

Kom niet voor verrassingen te staan en verzeker uzelf dat uw ontwerp van A tot Z voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Laat S&W Consultancy uw bouwplan puntsgewijs toetsen aan alle voorschriften uit het Bouwbesluit en voorkom problemen in een later stadium van uw project.

Onze experts bekijken per gebruiksfunctie of er wordt voldaan aan de van toepassing zijnde artikelen uit het Bouwbesluit. Het verdient de aanbeveling deze toetsing tijdens het VO-traject uit te voeren. Eventuele obstakels kunnen zo vroegtijdig worden gesignaleerd en opgelost.

Voor een volledige toetsing dient u alle benodigde Bouwbesluitberekeningen aan te leveren. Mocht u hiervan nog niet in bezig zijn, dan kunnen wij uiteraard ook deze voor u uitvoeren. Van de puntsgewijze Bouwbesluittoetsing ontvangt u een uitgebreide rapportage.

 Meer informatie?

Naam *
Naam

S&W CONSULTANCY

Gildeweg 39a
Postbus 5185
4380KD Vlissingen


T: (0118) - 442270
F: (0118) - 415883
E: info@s-w.nl