contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Interne geluidwering

Akoestisch.jpg

Interne geluidwering

Lucht- en contactgeluid

In het Bouwbesluit staan eisen geformuleerd betreffende de overdracht van geluid tussen woonfuncties onderling en tussen woonfuncties en verschillende utiliteitsfuncties. Er wordt onderscheid gemaakt tussen:

  1. Luchtgeluid; geluid geluid dat afkomstig is van een bron die rechtstreeks de lucht in trilling brengt (stembanden, een fluit, een radio). 
  2.  Contactgeluid; geluid at afkomstig is van een bron die rechtstreeks een constructie (wand of vloer) in trilling brengt (klopboor, voetstappen, slaande deuren, sanitair).

Flankerende geluidoverdracht

De overdracht van geluid van een ruimte naar een andere is niet alleen afhankelijk van de eigenschappen van de betreffende scheidingsconstructie, maar ook van de ruimtelijke samenvoeging van deze constructie met andere constructiedelen: de zogenaamde flankerende overdracht en omloopgeluid. Daarnaast spelen de aansluitingen tussen de verschillende constructiedelen (kieren, geluidslekken) en de technische voorzieningen (doorvoeren, geluidslekken en omloopgeluid) een rol. 

MEER INFORMATIE?

Naam *
Naam


Geluid & Akoestiek:

OVERIGE DISCIPLINES:

Voor meer informatie:

S&W CONSULTANCY

Gildeweg 39a
Postbus 5185
4380KD Vlissingen

T: (0118) - 442270
F: (0118) - 415883
E: info@s-w.nl