contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Kruittoren Tholen

Projecten

Projecten van S&W Consultancy

Kruittoren Tholen

Alex van der Linde

Projectinformatie

 

Op de prachtige locatie tegen het oude centrum en de haven aan komt een boeiende mix van stadsappartementen, torenappartementen en kadewoningen. Een geheel nieuwe impuls voor het gebied met goede parkeervoorzieningen en prachtige uitzichten!

Dit project is gelegen centraal in de stad Tholen met alle voorzieningen op loopafstand. Bovendien kortbij de A58 en de nieuwe A4 zodat onder andere Rotterdam ook op korte afstand gelegen is. Aan de voorzijde een bijzonder fraai uitzicht over de vest en om de hoek is de haven te vinden. Kortom, luxe wonen met weinig onderhoud en veel ruimte op een centrale plek!

Kadewoningen
Wonen op stand? Normaal gesproken treffen we dit soort woningen in grote steden, maar deze kadewoningen zijn nu ook in Tholen beschikbaar! Alle woningen hebben 2 parkeerplaatsen in de parkeerkelder en fraaie ruimtes verdeeld over 4 verdiepingen. Inhoud vanaf 537 m3 tot 653 m3. 

Kruittoren
Altijd al de connectie gehad met wonen aan het water? Dit kleinschalige maar zeer doordacht ontworpen appartementencomplex biedt voor elke koper wat wils. Uiteraard met eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

Stadsappartementen
Wonen in de stad op een magnifieke locatie? Op deze locatie komen 9 zeer fraaie woningen, waarvan 6 appartementen en 3 royale penthouses. Bovendien allen met een parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

Projectnaam: Kruittoren Tholen
Locatie: Tholen
Opdrachtgever: DWT Groep B.V.
Ontworpen door: FIERLOOS ARCHITECTEN

Voor meer info: http://www.kruittoren.com/

Werkzaamheden S&W Consultancy

  • Energieprestatieberekeningen conform NEN 7120 

Beeldrecht:
www.kruittoren.com