contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Sea & City

Projecten

Projecten van S&W Consultancy

Sea & City

Alex van der Linde

Projectinformatie

 

Een leuke uitdaging. Ontwerp een appartementengebouw op plek waar de Vlissingse binnenstad, Boulevard en Spuikom elkaar ontmoeten. Een diversiteit aan stedelijke invloeden met de historische Coosje Buskenstraat, het eigenzinnige Alhambra gebouw en trekpleister CineCity.

Deze complexe opgave vertaald naar een eenduidig volume welke haar oorsprong vindt in de naastgelegen herenhuizen aan de Coosje Buskenstraat. Het gebouw verbindt middels een doorlopende plint de herenhuizen met de kruising en het achterhuis aan de Kommedijk. Het volume wordt verder opgedeeld door een verticale bakstenen gevel die refereert aan de proportionering van de herenhuizen en een overgang vormt naar de horizontaliteit van de gebogen terrassen die het gebouw omsluiten.

De materialisatie is stoer en robuust, ingegeven door het karakter van Vlissingen als havenstad. De zorgvuldige detaillering en kleurstelling geven het gebouw een moderne en tijdloze uitstraling en maakt dat dit chique appartementengebouw past bij de beleving van Vlissingen als badplaats.

Sea & Cityis een appartementengebouw dat zich op deze unieke plek subtiel voegt binnen de omgeving en met een duidelijk eigen karakter aan alle zijden herkenbaar op zijn plek staat.

Het bouwplan betreft totaal 15 appartementen, 4 penthouses en een parkeerkelder.

Projectnaam: Sea & City
Locatie: Vlissingen
Opdrachtgever: Vastgoedontwikkeling VG-D
Ontworpen door: WTS Architecten

Voor meer info: https://www.vg-d.nl/seacity/

Werkzaamheden S&W Consultancy

  • Toetsing verblijfsgebieden/ verblijfsruimten en overige ruimten
  • Equivalente daglichttoetreding bepaling conform de NEN 2057
  • Ventilatieberekening conform NEN 1087 + NPR 1088
  • Energieprestatieberekeningen conform NEN 7120
  • Veiligheids- en Gezondheidsplan voor de ontwerpfase 

Beeldrecht:
VG-D vastgoedontwikkeling.