contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Sportpark A4

Projecten

Projecten van S&W Consultancy

Sportpark A4

Alex van der Linde

Projectinformatie

 

In Schiedam krijgt een uniek project gestalte: bovenop het tunneldak van rijksweg A4 worden een park en sportpark aangelegd. MoederscheimMoonen Architects werkte als onderdeel van een consortium van bouwers en ontwerpers aan het ontwerp van het totale park. Het betreft een complexe multidisciplinaire opgave; bovenop het tunnellichaam worden vier voetbalvelden en twee handbalvelden gerealiseerd doordat aan weerszijden van de tunnel betonnen luifelconstructies zijn aangebouwd. Onder deze luifels wordt geparkeerd en in de noordelijk gelegen luifel wordt een indoor atletiek-, honkbal- en cricketaccommodatie gemaakt. Tussen de opgetilde buitensportvelden wordt een groot sportverzamelgebouw gerealiseerd voor verschillende binnen- en buitensporten. Het gebouw is zoveel mogelijk in het hart van het park gepositioneerd om de connectie en de beleving met de sporten rondom zo goed mogelijk te maken. Het gebouw is als het ware een intermediair tussen het maaiveld en de circa zes meter hoger gelegen velden op het tunneldak. Om deze hoogte te overbruggen, manifesteert het gebouw zich vooral door het royaal vormgegeven terras dat zich op de eerste verdieping als verlengstuk van de horeca bevindt. Oplevering van het sportpark staat gepland voor medio 2016.

Projectnaam: Sportpark A4
Locatie: Schiedam
Opdrachtgever: Gemeente Schiedam / Dura Vermeer / Van Kessel sport en cultuurtechniek
Ontworpen door: MoederscheimMoonen Architects

Voor meer info: http://www.moederscheimmoonen.nl

Werkzaamheden S&W Consultancy

  • Toetsing verblijfsgebieden/ verblijfsruimten en overige ruimten
  • Equivalente daglichttoetreding bepaling conform de NEN 2057
  • Toetsing brandveiligheid
  • Beheersbaarheid bij brand conform de NEN 6060:2015
  • Berekening opvang- en doorstroomcapaciteit
  • Veiligheids- en Gezondheidsplan voor de ontwerpfase 

Beeldrecht:
MoederscheimMoonen Architects (afbeeldingen gebouwontwerp)
BGSV (plankaart)
Rijkswaterstaat (luchtfoto’s)