contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Pres International

Projecten

Projecten van S&W Consultancy

Pres International

Sjoerd Bakx

 

Projectinformatie

 

Hercuton heeft op industrieterrein Het Hoog in Nieuwkuijk een kantoor met bedrijfsruimte gerealiseerd.

Geluidsisolatie speelt een grote rol bij dit project. De keuze voor beton is daarom logisch. Er is bijna geen bouwmateriaal dat zo goed geluid isoleert als beton. Dit werkt uiteraard van binnen naar buiten en vice versa.

Daarnaast is de opdrachtgever erg te spreken over de uitstraling en degelijkheid van Hercuton gebouwen. Het feit dat Hercuton op hetzelfde industrieterrein gevestigd is, ervaart de opdrachtgever ook als een voordeel.

Het is voor Hercuton alweer het 8e gebouw dat zij realiseren op dit industrieterrein. Het leuke hieraan is dat elk gebouw een eigen, unieke uitstraling én gebruikersdoel heeft. Zo treft u voorbeelden van gepolijst beton, loft architectuur, de combinatie beton / staal, architectonisch beton, glad beton met pigment, beton voorzien van een reliëf en beton voorzien van natuursteengranulaat.
 

Projectnaam: Pres International
Locatie: Nieuwkuijk
Opdrachtgever: Pres International
Ontworpen door: Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Peter van Galen B.V.

Voor meer info: www.hercuton.nl

 

Werkzaamheden S&W Consultancy

  • Toetsing verblijfsgebieden/ verblijfsruimten en overige ruimten
  • Ventilatie berekening conform de NEN 1087 en de NPR 1088 (incl. ventilatieverloop)
  • Equivalente daglichttoetreding bepaling conform de NEN 2057
  • Energieprestatie berekening conform de NEN 7120
  • Rc berekeningen conform de NEN 1068 en de NPR 2068