contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Convento

Projecten

Projecten van S&W Consultancy

Convento

Sjoerd Bakx

 

Projectinformatie

 

Convento biedt een plek waar je iedere dag met een prettig gevoel thuiskomt, de kinderen veilig buiten kunnen spelen en waar het drukke gehaaste leven op gepaste afstand blijft. Een plan met een uniek architectonisch karakter en een geweldige vorm van wonen. De straat Algarve, waaraan het complex gelegen is, heeft voldoende parkeergelegenheid en vormt door boombeplanting en fraaie hagen feitelijke de oprijlaan van Convento.

Eengezinswoningen
De 32 eengezinswoningen bieden aan de voorzijde ruim zicht over water en aan de tuinzijde het rustige, ruime en veilige binnengebied van het omsloten carré. Onder de gemeenschappelijke binnentuin bevindt zich een afgesloten half verdiepte autostalling, met voor iedere woning een gereserveerde parkeerplaats. Het gebruiksoppervlak van de 5,70 meter brede en 10 meter diepe woningen is circa 135 m2. Om een eigen huis op maat te creëren is vrije indeelbaarheid, aanpasbaarheid en uitbreidbaarheid door toekomstige bewoners vergaand mogelijk.

Appartementen
De 18 appartementen en 2 penthouses vormen het karakteristieke vrijstaande ‘hoofdgebouw’. Op de begane grond bevinden zich de luxe hoofdentree met trappenhuis en lift, de bergingen en 3 appartementen. De drie bovenliggende woonlagen hebben steeds 5 appartementen, praktisch gesitueerd rond de hal met het trappenhuis en de lift. Op de vijfde woonlaag, onder de kappen, bevinden zich 2 unieke penthouses. De 18 appartementen hebben een gebruiksoppervlak van gemiddeld ruim 80 m2. De 2 penthouses hebben een gebruiksoppervlak van gemiddeld ruim 95 m2.

Projectnaam: Convento
Locatie: Weidevenne (Purmerend)
Opdrachtgever: Baas & Groen Projecten B.V.
Ontworpen door: Soeters van Eldonk Architecten

Voor meer info: www.soetersvaneldonk.nl

 

Werkzaamheden S&W Consultancy

  • Berekening geluidsbelasting
  • Toetsing verblijfsgebieden/ verblijfsruimten en overige ruimten
  • Equivalente daglichttoetreding bepaling conform de NEN 2057
  • Energieprestatieberekening conform de NEN 7120
  • Rc berekeningen conform de NEN 1068 en de NPR 2068
  • Rapportage geluidwering van de gevel