contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Bergse Slot

Projecten

Projecten van S&W Consultancy

Bergse Slot

Sam Janzen

 

Projectinformatie

 

Aan de Amerweg in Geertuidenberg is op een geluidbelaste locatie een ontwerp gemaakt voor 31 appartementen. Binnen de strakke contouren van het bestemmingsplan en de (on)mogelijkheden van de geluidscontouren is een volledig uit metselwerk opgetrokken gebouw ontworpen, dat door de schijnbaar willekeurige plaatsing van de buitenruimten een speels en dynamisch karakter heeft gekregen. Het gebouw is op een plint geplaatst, waardoor ook de woonruimte op de begane grond over de geparkeerde auto's heen kijken.

Projectnaam: Appartementen Bergse Slot
Locatie: Geertruidenberg
Opdrachtgever: Thuisvenster
Ontworpen door: Dhondt Stedenbouw Architectuur

Voor meer info: www.dhondt.nl

 

Werkzaamheden S&W Consultancy

  • Rapportage brandoverslag
  • Rapportage geluidwering van de gevel