contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

29 nieuwbouw woningen Nijenrode

Projecten

Projecten van S&W Consultancy

29 nieuwbouw woningen Nijenrode

Sjoerd Bakx

 

Projectinformatie

 

In de gemeente Oosterhout (NB) is een plan ontworpen voor de nieuwbouw van 29 woningen op de locatie van een school aan de Nijenrode. De rood genuanceerde baksteen gevels van de woningen hebben terugliggende wit gekeimde gevelvlakken. Samen met een zorgvuldige gevelcompositie van moderne en traditionele accenten zorgt dit voor een vanzelfsprekende inpassing in de bestaande omgeving met kleinschalige woningbouw.

Projectnaam: 29 grondgebonden woningen Nijenrode
Locatie: Oosterhout
Opdrachtgever: Thuisvenster
Ontworpen door: Dhondt Stedenbouw Architectuur

Voor meer  info: www.dhondt.nl

 

Werkzaamheden S&W Consultancy

  • Rapportage geluidwering van de gevel