contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

13 nieuwbouw woningen

Projecten

Projecten van S&W Consultancy

13 nieuwbouw woningen

Sam Janzen

 

Projectinformatie

 

Het plan omvat 13 nieuwbouw woningen voor diverse doelgroepen: senioren, starters en gezinnen.

De opbouw is dan ook gevarieerd in schakeling en massa. Met deze elementen is een hofje samengesteld waarmee recht wordt gedaan aan de ligging binnen de historische dorpskern van Aarlanderveen .

Aan de zijde van de dorpsstraat wordt de bestaande straatwand ingevuld terwijl het achterliggende hofje een eigen kwaliteit krijgt als informele verblijfsplek en openbare ruimte.

De architectonische uitwerking  sluit aan op het dorpse karakter van Aarlanderveen: gemetselde en gestucte of gekeimde vlakken wisselen elkaar af, daken worden voorzien van kappen met keramische pannen en voorzien wordt in overstekken met passende detaillering van kralen en klossen.

Het parkeren wordt grotendeels opgelost in het centrum van het plan. Hierbij wordt zowel inbedding in het groen door bomen en hagen ingezet als het dubbel gebruik van de parkeerplaatsen als openbare / speelruimte. Dit betekent dat bij de invulling van het terrein en de bestrating gekozen zal worden voor zoveel mogelijk doorlopende vlakken en zo min mogelijk profileringen van wegen en trottoirs.

Projectnaam: nieuwbouw 13 woningen dorpstraat 25, 27, 29b
Locatie: Aarlanderveen
Opdrachtgever: Vink en Veenman b.v.
Ontworpen door: Ben Kraan Architecten bna

Voor meer info: www.benkraan.nl

 

Werkzaamheden S&W Consultancy

  • Rapportage geluidwering van de gevel