contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

'Goed werk voor een goede prijs'

blogs

'Goed werk voor een goede prijs'

Jeroen Stephan

“Wij werken al lange tijd met S&W Consultancy samen. Wat we vooral als heel prettig ervaren, is de flexibiliteit. Onze opdrachtgevers krijgen gaandeweg een project soms andere ideeën, of zijn er nog niet helemaal uit. S&W Consultancy zoekt dan samen met ons naar oplossingen, bijvoorbeeld in de planning”, vertelt Toine van Ekeren. Toine is projectleider-engineer bij Hercuton, totaalaanbieder in turnkey bedrijfshuisvesting. S&W Consultancy verzorgt voor Hercuton toets- en bouwbesluiten, berekeningen rond daglichttoetreding, ventilatie, ruimteoppervlakte, maar ook EPC-berekeningen en brandrapporten. “Een enkele keer ook nog geluidsberekeningen. S&W Consultancy levert goed werk voor een goede prijs. Niet onbelangrijk.”

Intensiever

De samenwerking tussen Hercuton en S&W Consultancy dateert al van voor de komst van Toine naar Hercuton, dertien jaar geleden. In al die jaren is de samenwerking alleen maar geïntensiveerd. “Als er al een probleem is, wordt het vakkundig opgelost. Bij Hercuton willen we in de voorbereidende fase onder meer al weten wat de EPC gaat doen. Dat betekent soms wel dat werk opnieuw gedaan moet worden. Juist daarin blijkt de flexibiliteit van S&W Consultancy. Desondanks moeten we kijken hoe we elkaar kunnen helpen c.q. versterken”, aldus Toine.

Extern houden

Hercuton heeft nooit overwogen de expertise, die S&W Consultancy als externe partner bezit, zelf in huis te halen. “Het is heel specialistisch werk. We zouden mensen moeten gaan opleiden om die kennis te vergaren én ze up-to-date houden met de steeds veranderende regelgeving. Dat is niet niks. En het is prettig dat S&W Consultancy dat voor ons bijhoudt.” Toine stipt aan dat het wel zaak is om elkaar goed op de hoogte te houden van de wederzijdse ontwikkelingen, om elkaar op de juiste manier te kunnen blijven helpen.