contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

'Voor alles wordt een oplossing gezocht'

blogs

'Voor alles wordt een oplossing gezocht'

Jeroen Stephan

Guido Verhagen is directeur/eigenaar van Building4you, een projectontwikkelaar uit Heerhugowaard. Building4you realiseert momenteel appartementencomplexen in Amsterdam. “S&W Consultancy verzorgt daarvoor alle rapportages. Denk aan een energieprestatieberekening, bouwbesluitberekening, milieuprestatieberekening, geluidsrapportages, rapportage brandveiligheid en -overslag. Onze huidige projecten zijn in Amsterdam en daar heb je met veel regels en eisen te maken.” Daar komt nog bij dat we als projectontwikkelaar ook extra eisen stellen: “We doen meer berekeningen voor binnen, zoals nagalm- en isolatie-geluidsberekeningen om te zorgen dat we aan alle regels voldoen.”

Afspraken nakomen

De band met S&W Consultancy bestaat al langere tijd, voordat Guido Building4you opstartte. “Ik ken ze van vroeger, bij mijn vorige werkgever werkte ik al altijd met ze samen. We hebben altijd goed samengewerkt en zolang iets goed is, hoef je niet iets anders te doen.” Daarbij gaat het ook om zaken die misschien vanzelfsprekend lijken, maar het niet altijd zijn. “Afspraken worden nagekomen. In de bouw loop je af en toe nu eenmaal tegen problemen op, dan moet je met elkaar een oplossing vinden.” De projecten van Building4you onderscheiden zich onder meer op het feit dat ze sterk energiezuinig zijn. Om gelijke tred te houden, moeten de experts van S&W Consultancy soms dingen uitzoeken. “Maar dat doen we samen en we bepalen samen hoe we het beste zaken kunnen aanpakken. Zoals ik zei kom je in Amsterdam soms voor lastige opgaven te staan, die voor ons beiden een uitdaging vormen. Dat vormt voor mij de meerwaarde van het werken met S&W Consultancy.”

Alle berekeningen

Building4you begon vijf jaar geleden met een project in de Houthaven, Amsterdam-West. “Ik probeer het hoogwaardige segment op te zoeken voor appartement- en woningbouw, vooral in de regio Amsterdam.” In Amsterdam-Noord zijn we gestart met de bouw van een complex met 30 wooneenheden, én in Sloterdijk starten we eind volgend jaar met de bouw van 37 woon-werkruimtes. S&W Consultancy verzorgde voor beide projecten alle berekeningen en uitwerkingen. “Er gebeurt momenteel veel op het gebied van energiezuinig bouwen en duurzaamheid. Vanuit de markt is daar ook veel vraag naar. Dat zijn mooie uitdagingen voor S&W Consultancy en voor ons.”