contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Reminder! De actuele versie van het Bouwbesluit gratis!

blogs

Reminder! De actuele versie van het Bouwbesluit gratis!

Jeroen Stephan

s-w-bouwbesluit-in-boekvorm2.jpg

In onze vorige blog vertelden we over de meest actuele, aangepaste versie van het Bouwbesluit 2012. Al velen hebben bij ons een gratis versie van dit boek bij ons opgevraagd en gekregen! Er is echter nog een aantal exemplaren over die we graag aan onze relaties willen geven. Dus heeft u nog geen boek, vraag het dan vandaag nog aan! 

Het aanvragen van het gratis exemplaar kan tot 1 april en op is echt op. Na 1 april is het boekwerk verkrijgbaar via bol.com en kost dan € 19,95. Via onze webpagina kunt u een exemplaar bestellen. Wees er snel bij, want de ervaring leert dat het snel gaat en het gaat echt om de laatste exemplaren!