contact

U kunt het formulier hiernaast gebruiken om contact op te nemen.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0118 44 22 70.

Onze adresgegevens vindt u hier.

Gildeweg 39a
Vlissingen
Nederland

(0118) 442270

Uw bouwkundige berekeningen en controles snel en accuraat. Altijd volgens de actuele regelgeving en de recente ontwikkelingen. Als bouwkundig ingenieursbureau in de woning- en utiliteitsbouw vult S&W Consultancy u perfect aan. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen.

Meer duurzame gebouwen, minder CO2-uitstoot

blogs

Meer duurzame gebouwen, minder CO2-uitstoot

Jeroen Stephan

Tijd om de mouwen op te stropen als het gaat over het verduurzamen van gebouwen en nieuwbouwprojecten, want bijna 40% van de CO2-uitstoot komt uit de gebouwde omgeving. ‘Vergroening’ van de bestaande vastgoedportefeuille leidt tot een schonere wereld. Net als de bouw van energieneutrale of energieopwekkende gebouwen middels BREEAM-NL. 
 

CO2-uitstoot leidt tot milieuproblemen en versterkt het broeikaseffect. Doel van Europa: uitstoot van broeikasgassen met 40% verminderen, in de periode tot 2030. Door het gebruik van duurzame energie en energie-efficiëntie in gebouwen bijvoorbeeld.
 
Zo maak je gebouwen duurzamer

Want verduurzamen van gebouwen is een van de meest aantrekkelijke manieren CO2-uitstoot terug te dringen, volgens Dutch Green Building Council (DGBC). Bijvoorbeeld het ‘groener’ maken van de bestaande vastgoedportefeuille of het ontwikkelen van duurzame nieuwbouwprojecten. Denk aan de bouw van energieneutrale en energieopwekkende gebouwen middels BREEAM-NL, wereldwijd de meest gebruikte methode voor duurzaamheidsprestaties. 
 
Energiezuinig en milieuvriendelijk bouwen

Sinds november 2016 heeft S&W Consultancy een BREEAM – NL Nieuwbouw en Renovatie expert in huis, die laat zien hoe je als ontwikkelaar een energiezuiniger, duurzamer en minder milieubelastend gebouw of project realiseert. Ook zijn we een partnership aangegaan met (DGBC), voor een duurzame relatie tussen partijen die samen een belangrijke bijdrage willen leveren aan de transitie naar de circulaire economie. Met als doel: een plezierige en gezonde werk- en leefomgeving.  

Neem voor meer informatie over duurzaam bouwen middels BREEAM - NL contact met ons op.